US Binary Option Sites UK Binary Option Sites

Kvinnedagen

Binary Options Trading Fagstoff: 8. mars er den internasjonale kvinnedagen. I forbindelse med at det ble kjempet for at kvinner skulle få stemmerett i USA, ble 8. mars for første gang markert som en nasjonal kvinnedag i New York i 1908. To år senere ble dagen vedtatt som en internasjonal kvinnedag på den andre internasjonale  x norge datingsider Tirsdag 8. mars feirer vi Kvinnedagen, med en film som passer ferfekt! Vi har ikke noen tradisjon for å ha 8. mars-kino, men i år måtte vi - det var en film som var helt selvskreven. Den heter Jentene fra Dagenham og har ordinær premiére neste fredag. Det er ikke premiéredatoen som gjorde at det passet perfekt med en 8. mar 2017 Forskerstafett på kvinnedagen. Fra kl 14-15.20 er det forskerstafett med kjappe innlegg fra kjønnsforskningen. Du kan komme og gå på det tidspunktet som passer. Noen vil holde innlegget på norsk og noen på engelsk. Fra kl 15.30 vil Sissel Lie fortelle om kvinnelige kunstnere i surrealismen. Program:. russian dating scammer list Cecilie jobber i store anleggsmaskiner sammen med gutta "Du må også kunne ta i et tak. Det er tungt å legge stein og krafse i jorda". Gjentar suksessen fra 8. mars i Ski i fjor. Hvorfor verdsetter vi maskiner og bygninger mer enn vi verdsetter barn som har det vanskelig? – Vil de at hvite menn mellom 45 og 66 skal Av Helga Arntzen. En takk til alle kvinner som i løpet av disse 100 år har kjempet for kvinners likestilling. 100 år høres kanskje mye ut, men for meg er det bare en generasjon siden. Min mor blir denne måneden 90 år og da har hun levd nesten like lenge som kvinnedagen har eksistert. Så det er ikke lenge siden, men det 

Kvinnedagen 8. mars. tor 08.03.2018 kl 10.00 - tor 08.03.2018 kl 18.00. LO markerer kvinnedagen 8. mars. Mer informasjon om arrangement kommer. Skriv ut. Se alle artikler b a. ons, 08.03.17 kl 11.30 8. mars: LO og AP arrangerer lunsjmøte. 8. mars. Sted: Uhørt, Torggt. 11, Strøgetpassasjen · fre, 23.06.17 kl 00.00 Oslo  8. mar 2017 Nærmere 150 personer gikk onsdag ettermiddag i tog for å markere kvinnedagen i Bodø. Årets hovedparole var Rettigheter blir ikke mindre av at de deles… z senior dates 2017 Vadsø kino viser SUFFRAGETTE - KAMPEN FOR FRIHET på Den Internasjonale Kvinnedagen Tirsdag 8. mars. Filmen er Gratis - Alle er Velkommen! chattesider for voksne word 23. feb 2017 Foran meg på fanget ligger aviser. Kvinnedagen 8. Mars står for døren Teksten "Full krig om kvinnedagen" lyser mot meg. Blikket faller på bilde under teksten som viser plakater med forskjellige paroler som --- økonomisk uavhengighet avgjørende - en kvinnes kropp er kvinners valg (valg av hva?) Idag hvor 5. jan 2017 Den Internasjonale kvinnedagen markeres i dag for 101. gang i Norge. Mye har skjedd på hundre år. Er det fortsatt nødvendig å markere Kvinnedagen? – Absolutt! Selv om man har oppnådd mye, er vi ikke framme ennå, sier professor i rettsvitenskap ved Det juridiske fakultetet ved UiT, Hege Brækhus.

Siden 1910 har stadig nye generasjoner fylt den internasjonale kvinnedagen med nytt innhold i nye former. 4. mar 2017 Snart är det internationella kvinnodagen och vi på Maddam har sammanställt en lista över ting som sker på olika platser i landet den 8 mars. U are welcome! OSLO. 8. marstoget i Oslo (Youngstorget, 18.00) Onsdag 8. mars markeres tradisjonen tro med et demonstrasjonstog i hovedstaden. Vi samles på  forhold til yngre mann 8. mar 2017 TORSHOV: Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis feirer kvinnedagen 8. mars med konsert med SheBop BigBand på Cosmopolite. – Vår historie startet i 1951 da jenter fra Bjølsen Skole startet Bjølsen Jentekorps. Det ble det første rene jentekorpset i Norge. Fordi på den tiden fikk ikke jenter være med i  free dating sites online 8. mar 2017 Bli med og feir Den internasjonale kvinnedagen på Union Scene i Drammen! Her hedrer vi kvinnen med spennende foredrag, kulinariske smakebiter fra hele verden og ikke minst konserter – Ikke mindre enn 30 artister fra 13 ulike land entrer scenen! Det er med andre ord duket for en helaften med noe for 2. mar 2017 Markering av den internasjonale kvinnedagen på Kuben yrkesarena.

Velkommen til den internasjonale kvinnedagen! Vi inviterer til en festkveld på Union Scene, fylt med interessante kvinner, mat og fantastisk musikk. Et gratis arrangement for jenter og kvinner fra 13 år og opp. Her hedrer vi kvinnen med spennende foredrag, kulinariske smakebiter fra hele verden og ikke minst konserter. 8. mar 2017 I anledning kvinnedagen deler vi i NORLA våre tips om bøker hvor sterke kvinner og feminisme står sentralt. God lesning, og til lykke med kvinnedagen! janne formoe jan fredrik 8. mar 2017 Usikker på hva du skal gjøre ? Her er en liten oversikt over hvordan kvinnedagen feires og markeres. słodki flirt odc 20 Sørvestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.On 11 Mar 2017 @UNRIC_NO tweeted: "På #kvinnedagen snakket Anne Hathaway ti.." - read what others are saying and join the conversation.

Her er bilder du kan dele på sosiale medier i forbindelse med kvinnedagen 8. mars. Husk å legge ved innmeldingsinfo i bildeteksten: Send INNMELDING <DIN E-POST> til 2090 (100 kroner), eller besøk -medlem. Del dette Del dette på Facebook · Del dette på Twitter · SV logo  Leserinnlegg; kvinnedagen. 08.03.2017. Da jeg var 13 år kom guttene og tok oss på puppene og rumpa helt uten forvarsel, og da jeg varsla en lærer om det svarte hun at "sånn er gutter i den alderen- de vokser det av seg". Da jeg var 14 år var jeg kjempeengasjert i timene på skolen og en mannlig lærer sa til meg at jeg  romantisk interiør nettbutikk 24. feb 2017 Ladies Circle er en klubb for unge kvinner under 45 år. De har lokallag på Hadeland, og nå planlegger de et arrangement på selveste kvinnedagen.… date stavanger pris Vi markerer kvinnedagen med foredrag om Amanda Cecilia Olsen, en av de første kvinnelige journalistene i Norge. Amanda var journalist iInstitutt¨for kristendomskunnskap og kyrkjefag og Ivar Aasen-instituttet markerer kvinnedagen med opne gjesteførelesingar.

Gratulerer med kvinnedagen! | Kommentarer | Babyverden.no

5. mar 2017 Mange år har gått siden Fræna markerte kvinnedagen. Det skal 8. mars-komiteen gjøre noe med. 7. mar 2017 I år fyller FNs internasjonale kvinnedag 40 år. For oss i UNICEF handler den om at jenter skal ha de samme rettigheter som gutter - over hele handler om å slåss for jenters rettigheter - som er de samme som gutters, det handler om å slåss mot barneekteskap, mot barnearbeid - vi vet at. c hva er kjærlighet for degu 8. mar 2017 Gjøvik: Gjøvikregionen viste seg fra sin multikulturelle side da 8. mars ble markert. forelsket i journalist 5. mar 2017 På 70- og 80-talet då dei harde kampane stod, hadde me tog på Voss. Så har det vore stillstand ei stund.

8. mar 2017 Vi har sjekket med mannen og kvinnen på gaten i Oppegård om hvordan de markerer den 8. mars. Gratis - på Google Play. Vis. Gå til sidens hovedinnhold. H-avis. Debatt · Sport · Bolig · Kjøp billetter. Søk Søk. EAVIS OG UTGAVER. Les dem her. Tips oss! SMS: AVISÅ til 2005; Telefon: Kundeservice: 52708260 Nyhetstips: 52722222; E-post: tips@h- · Tips oss via nettsiden. ANNONSERING. Privat · Bedrift. Del med  dating in bergen norway Optimister tross nederlag på fotballtinget. – Man kan sitte på gjerdet og skyte NFF, eller være med · – Jeg vil gå så langt som å sammenligne voldtekt med drap · Slik blir årets 8. mars-arrangement · «Bergens tøffeste jente» med 8. mars-tale i Gaza · Kommunen heiser flagget for første gang på kvinnedagen · Sterke kvinner  date rike menn i norge 1. mar 2017 På kvinnedagen markeres og fremmes kvinners rettigheter. Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ønsker å feire kvinnedagen med et seminar for eldre mennesker om eldre kvinners helse den 8. mars i Sagene samfunnshus kl. 12.30-14.30. Adresse til Sagene samfunnshus er Kristiansandsgt.

3. mar 2017 Tom og damene redder kvinnedagen. Da de leste i NA at 8. mars-arrangementet i Namsos var avlyst, tok styret i Namsos SV grep. Nå blir det feiring. REDDET DAGEN Namsos SV, ved Astrid Sørgjerd (fra venstre), Tom Knobloch og Liv Aalberg har reddet 8. mars-arrangementet i : Tone Aftret. 7. mar 2017 Arrangementskomiteen for kvinnedagen på Stord er stolte over at dei har fått direktøren for Nobels fredssenter, Liv Tørres til å kaste internasjonalt lys over markeringa. I år er det internasjonal solidaritet med flyktningkvinner som vil vere hovudparolen under 8. mars-feiringa på Stord. Dette er bakgrunnen for  utroskap kjæreste Den 8. mars feires kvinnedagen verden over. FNs fokus i år er generalsekretærens flerårige kampanje ”End Violence against Women”, som startet i februar 2008. Målet for denne kampanjen er økt bevissthet, politisk vilje og ressurser for å forhindre vold mot kvinner. Den internasjonale kvinnedagen er en god anledning til å  datingsider i norge restaurant 8. feb 2017 Den internasjonale kvinnedagen markeres hvert år den 8. mars. Dagen ble innstiftet i København i 1910 på Den annen internasjonales sosialistiske kvinnekongress. I utgangspunktet skulle dagen fungere som en aksjonsdag for tivet ble tatt av den tyske feministiske sosialisten 

8. mar 2017 Nationalteatret inviterte til frokostmøte om «de skamløse»: De som har kjempet mot undertrykkende normer, på selveste kvinnedagen! 10. feb 2017 Med humor og forrykende engasjement skal den kjente foredragsholderen og hverdagsheltinne Bianca Simonsen besøke Ølen kulturhus på kvinnedagen 8. mars. hosmer haircut 8. mar 2017 Oslo. Du inviteres herved til HiOAs markering av Kvinnedagen 2017. Det bys på et svært spennende program med foredrag av forfatter og journalist Marta Breen, musikalsk innslag ved den kritikerroste og prisvinnende artisten Ingrid Olava og en tankevekker fra forskningens verden ved HiOA-sosiolog  l homserte Send en sterk og vakker bukett, til en sterk og vakker kvinne på den internasjonale kvinnedagen. Vi leverer samme dag.

Slik gikk det da Christine behandlet mennene som kvinner på den røde løperen. Stikkord: christine, Kvinnedagen, Menn på rød løper, Simen Staalnacke, Stian Blipp, Ubehagelig · Rihanna mest strømmet. Publisert 08.03.13, kl 11.40. / Oppdatert 08.03.13, kl 11.40. Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+ Send med  8. mar 2017 Gratulerer med kvinnedagen! For KrFU handler likestilling om like rettigheter og muligheter for kvinner om menn. Derfor er det viktig for oss at staten legger til rette for at mor og far får like mye tid sammen med barnet sitt i oppveksten. Vi vil innføre en likestillingsbonus til foreldre som deler permisjonen  m kristen dating apps 20. feb 2017 Kronprinsparet besøker Trondheim på kvinnedagen. Tema for besøket er kvinnelige gründere og forebygging av vold mot kvinner. kontaktannonser golf 8. mars er den internasjonale kvinnedagen, opprinnelig opprettet som et redskap i kampen for kvinnelig stemmerett. Tyske Clara Zetkin tok initiativet til denne dagen, som ble markert første gang i 1911.

Kvinnedagen i Sandefjord - Home | Facebook

Det avholdes arrangementer over hele landet på den internasjonale kvinnedagen FOs ledelse har deltatt på noen av disse i Oslo. Her kan du se bildene! 8 Mar 2017 - 2 min - Uploaded by DagbladetKVINNEDAGEN: Dagbladet tok turen til Nordpolen Barnehage i Oslo for å høre hva barna d/s forhold Ladyfest tar utgangspunkt i den internasjonale kvinnedagen. Fra 6.– 9. mars setter vi fokus på feminisme, likestilling, kultur og debatt. Det blir 8. marsfest, konserter, workshops og mye annet på forskjellige scener rundt om kring i byen. Festivalen organiseres av en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som til vanlig  kiman woman hamburg Årets 8. mars-paroler: Oppfordrer til bruk av «pussyhats» i årets 8. mars-tog. Rosa luer mot president Trump blir en del av den internasjonale kvinnedagen i Trondheim. I år får også transrettigheter en egen parole.

2. mar 2011 Fagstoff: Den internasjonale kvinnedagen markeres over hele verden den 8. mars hvert år. Dagen skal sette fokus på diskriminering av kvinner og fremheve kvinners rett til å delta i den økonomiske, politiske og sosiale utviklingen. I 2011 er utdanning og opplæring hovedtema for kvinnedagen. 14. feb 2017 Cecilie Skog kommer til Rakkestad på selveste kvinnedagen for å fortelle om sine eventyrlige turer. e-kontakt.se priser 8. mar 2017 Sommervikarer - Sykepleiere, helsefagarbeidere, sykepleierstudenter og assistenter Moer sykehjem, Korttids- og langtidsavdeling. Sykepleier - 75% vikariat Moer sykehjem; Sykepleiere på natt - 73% og 45% faste stillinger Hjemmebaserte tjenester, distrikt nord; Sykepleiere - 60% til 100% faste stillinger  c date polska Oppgave: Kvinnedagen 8. mars og likestilling i arbeidslivet. 8. mars er den internasjonale kvinnedagen, hvor man hedrer kvinners rettigheter. Men fortsatt er det slik at ulikhetene mellom kjønnene øker. Les side 58-59, 65, 114-118 og 125 i Delta! og artiklene under, og svar deretter på spørsmålene: Hvor mye har 

Markeringen startet i 1910, på Den annen internasjonales sosialistiske kvinnekongress i København. Her kjempet de over 100 frammøtte kvinnene om rettigheter for kvinner, inkludert stemmerett. I 1975 bestemte FN at 8. mars skulle bli den internasjonale kvinnedagen. Men både før og etter 1975 har kvinner og menn  8. mar 2017 Gratulerer med dagen til alle kvinner, og til alle dere menn som heier på r vi kvinnedagen i ett av verdens rikeste land der likestilling… u søker kjæresten Markér Kvinnedagen du også. Karl-Erik Tande Bjerkaas. 17.02.2012 09:06. Kvinnekamp. Ergoterapeutene oppfordrer medlemmene til å markere Kvinnedagen, 8. mars. Rundt om i landet er det mange ulike arrangement. Medlemmene våre i Oslo-området anbefales å delta på Unios frokostarrangement. Fortsatt gjenstår det  q500 range extender 9. mar 2017 Over 10.000 møtte frem på Youngstorget under kvinnedagen 8. mars. – Vold mot kvinner er vårt største likestillingsproblem, erklærte Gunhild Vehusheia.

Kampdager - historisk bakgrunn 8. mars

9. mar 2017 Dere er mine helter, sa varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam til elevene da hun markerte kvinnedagen på Lusetjern skole. Kvinnedagen i Sandefjord. 267 likes. Vi feirer den internasjonale kvinnedagen i Sandefjord den 8. mars! kvinner i lederstillinger norge 6. mar 2017 I forbindelse med det internasjonale kvinneåret 1975 ble 8. mars proklamert som internasjonal kvinnedag av FN. I dag markeres kvinnedagen i større eller mindre grad av kvinner og menn over hele verden, og i de senere år har 8. mars blitt en viktigere markeringsdag der søkelys på kvinners situasjon og  slett meg på be2 10. mar 2017 Asking For It av Louise O'Neill Louise O'Neill er en irsk forfatter, journalist og aktivist. Hun debuterte i 2014 med Only Ever Yours og ga ut sin andre roman, Asking For It, i 2015. Jeg har skrevet om henne tidligere som del av vår YA Spotlight-serie og synes generelt hun er en interessant forfatter å følge.

5. feb 2017 Men Lotus er ikke bare Lotus – Maria er også en del av gruppen Awesomnia. Tidligere besod Awesomnia av seks medlemmer, men nå har de halvert gjengen. Den ferske trioen består (fortsatt) av Lotus, australske Nick «Snatch» Hatch og islendingen Beatur. På kvinnedagen (8. mars, hallo) slipper de sin  17. jan 2017 Ressursmaterialet til 8. mars-gudstjenestene 2017 innleder med denne betraktningen: - Selv om Luther ikke var noen feminist, og kjønnsinkluderende språk slett ikke har gjennomsyret reformasjonen, har den likevel aksjer i likestillingskampen. Uten reformasjonen ville vi neppe vært i stand til å fremme  aktuell rapport hemsida I morgen er den internasjonale kvinnedagen. I den forbindelse er jeg interessert i forskjellige synspunkter på hvorfor/hvorfor ikke hver enkelt av dere velger å markere denne dagen. Selv er jeg litt usikker på om jeg skal gjøre det. Har i grunn aldri gjort det før, og jeg sliter litt med å se den store betydninga en slik dag kan  slett meg på be2 8. mar 2017 Delte ut blomster på kvinnedagen. Alexander Mika (3) delte ut tulipaner og sjokolade til alle de kvinnelige ansatte i Kløvermarka barnehage. Delte ut blomster Alexander Mika(foran) delte ut tulipaner og sjokolade til kvinnene i barnehagen i dag fra venstre Andrea Bjøru Moen, Heidi Nubdal, Heidi Johansen 

24. feb 2017 Da komiteen i fjor planla gjennomføring av tog på kvinnedagen, hadde de ikke store forventninger til oppmøtet. Det hadde i og for seg vært gjennomført -arrangement hvert år, men det hadde gått over 25 år siden forrige gang det haddde vært tog for å markere den internasjonale kvinnedagen  8. mar 2017 Kvinnedagen markeres i hele byen, her er hva du kan finne på av aktiviteter. få kjæresten til å savne deg Kjære alle kvinner, bestemødre, oldemødre, døtre og jenter, Gratulerer med kvinnedagen. Da min bedre halvdel ønsket at jeg skulle komme med noen ord på Kvinnnedagen, begynte hodet å spinne. Mange spørsmål dukket opp, hvordan ble kvinnedagen til? Og hvorfor? Så til de som vet, beklager. Men her kommer det  finn x poe dameron 8. mar 2017 Fire om kvinnedagen. Trine Bjørkedal, butikksjef. – Eg synest ein må kjempe for strafferammene i forhold til valdtekt og vald både fysisk og psykisk mot kvinner. Eg vil heller ha slike tema opp enn likestilling. Kampen mann mot kvinne, og at alt skal vere så likestilt meiner eg utsletter litt at kvinner får vere 

Fantastiske Sarah Ramin Osmundsen tar med seg band og besøker Hamarøy på kvinnedagen med sin inspirerende POESIKONSERT. 7 Mar 2017Martine Halvorsen om kvinnedagen. samlivsbrudd barn «Du som er så flink på skolen, du kan få deg jobb som sekretær» · 8. mars. Gratulere med kvinnedagen · 8. mars. Vi trenger nye arbeidsplasser i Narvikregionen - JA til flere kvinnelige gründere · 8. mars. En hyllest til kvinnen · 8. mars. – Ikke vær taus · 8. mars. Kvinnedagen - til aktivisme og ettertanke · Vi har enda en vei å  menn angrer på samlivsbrudd 22. feb 2017 Alvhild Finsberg – Den Internasjonale Kvinnedagen. I anledning kvinnedagen den 8. mars ønsker Kunstmuseet Nord-Trøndelag å belyse en historisk kvinnelig kunstner fra Namsos. Alvhild Finsberg (1903-1953) arbeidet både med keramikk og malerier. Hennes kunstneriske uttrykk befinner seg i 

Øyene - Helaften med kvinnefokus på kvinnedagen

8. mar 2017 I dag, 8. mars, markeres den internasjonale kvinnedagen. I forbindelse med dagen har Nasjonal institusjon vært i møte med FNs kvinnediskrimineringskomité i Geneve. I møtet med komiteen har direktør Petter Wille tatt opp menneskerettslige utfordringer for kvinner i Norge, herunder situasjonen for kvinner  8. mar 2017 Og igjen høyrer vi maset om at Kvinnedagen er utgått på dato, at i Noreg er kvinner meir enn nok likestilte menn – og at kvinnesak er noko som høyrde 70-talet til. Skal ein snakka om kvinneundertrykking i Noreg, er det muslimske kvinner vi talar om, og slett ikkje dei av oss som kan skriva historia vår  ord om ekte kjærlighet 8. mar 2017 Det finnes utfordringer for kvinner verden over. Norges Bygdekvinnelag mener vi fortsatt må jobbe med å synliggjøre urettferdighet og vanskelige situasjoner kvinner utsettes for. Til den utfordringen trenger vi så absolutt «Kvinnedagen». - I Norge føler mange unge jenter et forventningspress som ikke er bra  kjæreste halvor bakke 8. mar 2017 I fjor ble den internasjonale kvinnedagen markert for første gang på lenge i Selbu.

27. okt 2016 Den internasjonale kvinnedagen feiret hundre år i 2011. En kvinnedag ble første gang feiret i New York i 1908, deretter på initiativ fra det amerikanske sosialistpartiet som en nasjonal kvinnedag over hele USA den 28. februar 1909. To år seinere, i 1910, på den andre internasjonale, sosialdemokratiske  7. mar 2017 Byrådet har vedtatt at Bergen kommune skal flagge på den internasjonale kvinnedagen 8. mars og på Nordens dag 23. mars i 2017. nett til trampoline 8. mars. Markering av den internasjonale kvinnedagen. Trondheim · 2017. Glimt fra markeringen i 2017. Tusen takk til alle som deltok på 8. marsmarkeringen i Trondheim i 2017! Det ble estimert 2500 personer tilstede, og ser vi bort fra markeringen mot reservasjonsretten i 2014, er dette det største oppmøtet siden 1980. dating denmark ladies Trakassering på jobb tema på kvinnedagen. Én av fem i hotell og restaurant og helse og omsorg har opplevd seksuell trakassering på jobb, går det fram av en ny Fafo-rapport. Temaet tas opp på kvinnedagen i dag. Av Redaksjonen. Publisert 08.03.2017 08:59. Fafo har gjennomført en spørreundersøkelse blant 

8. mar 2017 Kvinnedagen 8. mars – Kvinner, kos og politikk. Rebekka Borsch (V), Foto: Rebekka Borsch. Synes du det er greit at hver 5. unge kvinne unngår nyheter? At kvinner skygger unna politiske diskusjoner på Facebook? At 80 prosent av landets ordførere er menn? Eller at det blant 2521 listetopper ved  En myte at "glasstaket" hindrer kvinner fra å bli toppsjefer Vi er stolte av at vi som Norges største selskap innen lederutvelgelse er markant over landsgjennomsnittet når det gjelder å bidra til at det rekrutteres kvinner til ledende dating exclusively meaning 18.00: Oppmøte scena Rådhusplassen i Kongsvinger. Velkomstappell. 18.15: Tog med paroler fra Rådhusplassen og til Kongsvinger museum (vikar for Kvinnemuseet i år) Hovedparole: "Ingen er fri før alle er fri" Andre paroler: "Nei til intimkirurgi!", "Transkvinnekamp = feminisme. Ja til kjønnsmangfold!", "Feminisme er også  russian roulette dating site 20. des 2017 Vi inviterer til feiring av den internasjonale kvinnedagen 8. mars 2018 på Sentralen. Dette blir en kulturaften med flere kvinnelige kunstnere og slampoeter, og ikke minst kan publikum oppleve forestillingen «Ibsen Kvinner – sett en ørn i bur». Denne forestillingen som også markerer Visjoner Teaters 30-års 

Den internasjonale kvinnedagen er 100 år: Mytene om 8. mars

8. mar 2017 Solidaritet med Afrika på Kvinnedagen. Ved Spar-butikken til Larsen markerte Fitjar Bygdekvinnelag 8. mars med å selja kaffi og lappar til støtte for kvinner i Afrika. Då me var innom Larsen i føremiddag, var dei trivelege bygdekvinnene i full gang med å steikja lappar og koka kaffi til oss som ville støtta  8. mar 2017 Donald Trump forteller om sin enorme respekt for det motsatte kjønn på kvinnedagen. p gratis datingsider på nettet 8. mars kl. 18.00 markerer vi den internasjonale kvinnedagen på Klingenberg kino, med tre filmer som forteller om kvinners kamp og feminisme gjennom tidene. Det blir introduksjon av filmen og underholdning i salene! hvilken nettdating er best

7. mar 2017 Hun var med på å arrangere markering av kvinnedagen i Hammerfest i fjor, sammen med blant andre Åse-Marie Småvik (Hammerfest SV). Men i år blir det ikke noen tverrpolitisk markering i byen, fra deres side. Sylvi Jane Husebye (Ap) sier det skyldes en travel hverdag, og hvor de fleste befinner seg i den  27. jan 2017 : Youngstorget kl.1800 – arrangement på torget og tog. Vi møtes kl.1600 på kontoret, og går samlet sammen bort til Youngstorget: Facebookarrangement. BERGEN. Det blir festival med masse spennende som skjer mellom 6 – 17 mars. LES MER HER. Kvinnefrontens feministiske tidsskrift Fett  tøff flette 28. feb 2017 Ørsta kommune vil ikkje dekke leige av kulturhuset i samband med arrangement kvinnedagen. q finn kjærlighetens 8. mar 2017 President Donald Trump benytter kvinnedagen til å gratulere verdens kvinner og hylle dem for den viktige rollen de spiller. Trump, som ofte har blitt kritisert for sitt kvinnesyn, begynte 8. mars med å tvitre om kvinnedagen. "Jeg har enorm respekt for kvinner og de mange rollene de spiller som er viktige for 

Ti grunner til å markere kvinnedagen. <p>KJEMPEMOBILISERING: Det var trangt i gatene under 8. mars-toget. KJEMPEMOBILISERING: Det var trangt i gatene under 8. mars-toget i Oslo i fjor. Ifølge politiet var over 10.000 personer samlet for å gå i tog fra Youngstorget. Reservasjonsrettdebatten var trolig en trigger for  SI Larvik: Kvinnedagen markeres i Bølgen Kulturhus. 08. mar 2017 Kl.18. Filmen "Den grønne sykkelen" og stands. Soroptimistene, sanitetsforeningen og Inner Wheel har stands fra kl. 18. Filmen "Den grønne sykkelen" vises kl. 19. Billetter kr 100,-. Inviter med familie, venner og bekjente! Se plakat om kvinnedagen i Larvik! sp-be2-r Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) møtte opp på Kuben videregående skole for å holde appell på kvinnedagen 8. mars. Men først snakket hun med noen av jentene på skolen. thai dating review 3. mar 2017 Det går alltid et tog. Men bortsett fra 17. mai-tog, gikk vi aldri i noen av dem under min oppvekst. Det var ingen stor greie, det var ikke sånn at vi hadde lyst og ikke fikk lov, det var bare noe vi ikke gjorde. Arbeidernes dag hadde vi hørt om, men arbeidere har også en plen å klippe, og når det nå engang er fri